Over the summer, while our Summer Program team was hard at work at our Lujiazui campus, our Operations team was busy giving Putuo campus a facelift. We loved our space in Puxi, but we wanted to make it brighter and friendlier. And more orange! ELG’s signature color is everywhere in the new building; our Dutch staff are especially pleased.

DSC_0247 copy

This was a large scale project spanning over several weeks. Arriving at the campus, you will notice the newly restored doors in the signature ELG shade, newly painted ceilings and the installation of contemporary furniture, creating a pleasant ambience in the reception area.

DSC_0241 copy

Have you noticed the changes in the playground area? We’ve worked hard to create a safer and larger play space for children. And more space for our staff to enjoy our team building activities…

DSC_0072 copy

State of the art lighting and larger windows have been introduced into the building. Everyone on campus is enjoying the softer and more natural light.

DSC_0238 copy

We’ve paid a great deal of attention to the minuscule details to create a comfortable and clean environment for both children and employees. We hope you like it! Decorations are still on-going, so stay tuned for improvements as the year continues.

Follow by Email
LinkedIn
Share
Weibo
WeChat